Події

У селі Житомирської області на пожежі загинув 42-річний чоловік зі співмешканкою

22 February 2021, 10:39

Вдень 21 лютого у селі В’юнки Пулинського району сталася пожежа у житловому будинку. Дим помітили сусіди, які одразу кинулись на допомогу, проте було запізно: у кімнаті вони виявили тіла чоловіка та жінки.

Про це 22 лютого повідомили в пресслужбі управління ДСНС в Житомирській області.

«21 лютого о 16:39 по лінії 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. В’юнки Пулинського району. Про це рятувальників сповістили сусіди власника оселі. Коли побачили дим із вікон оселі, то одразу побігли на допомогу. Всередині будинку в одній із кімнат на дивані вони виявили 42-річного власника та його співмешканку без ознак життя. Селяни винесли їх на подвір’я», - йдеться у повідомленні.

Прибулі за викликом рятувальники о 17:15 пожежу локалізували та за 20 хвилин ліквідували. Вогонь устиг знищити 10 кв.м підлоги та домашні речі в кімнаті. Подальшого розповсюдження полум’я рятувальники не допустили.

Попередньо встановлено, що причиною займання стала необережність під час куріння. Однак остаточні обставини події встановлять фахівці.

Нагадаємо, 20 лютого 2021 у Коростені бійці ДСНС врятували чоловіка із задимленої квартири.

Як повідомляв Житомир.info, на вулиці Домбровського у Житомирі пізно ввечері 12 лютого 2021 року сталася пожежа в будинку на чотирьох господарів: в задимленій квартирі рятувальники виявили чоловіка та вивели його на свіже повітря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС загиблий куріння  
Матеріали по темі