Суспільство

В компанії «Спортмастер Україна» заявили, що їх магазини продовжують працювати

22 February 2021, 14:47

Магазини «Спортмастер» в Україні продовжують працювати в правовому полі, підстав для обмеження діяльності немає.

Про це про 22 лютого повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на CEO «Спортмастер Україна» Людмилу Книш.

«Прецедент щодо включення Sportmaster Operation Pte.Ltd до санкційного списку є неаргументованим та безпідставним і викликає багато запитань, відповіді на які поки що не можуть дати навіть провідні юристи України», - йдеться в заяві компанії, текст якої має інформагентство.

За словами Книш, на сьогодні немає приводів і підстав для обмеження господарської діяльності компанії, і «Спортмастер» продовжує роботу виключно в правовому полі.

«На сьогодні магазини «Спортмастер Україна» продовжують свою роботу, дотримуючись усіх норм міжнародного і національного законодавства. Зобов'язання перед клієнтами і партнерами виконуються в повному обсязі згідно з досягнутими угодами», - зазначила Людмила Книш, додавши, що одним із пріоритетів компанії є збереження робочих місць співробітників (близько 1,5 тис.).

Профільний сайт Retailers.ua повідомляє, що за даними Єдиного держреєстру юросіб засновниками ТОВ «Спортмастер-Україна» є дві сінгапурські компанії: Sportmaster Operations Pte. Ltd (з часткою 99%) і Sport & Fashion Management Pte. Ltd (з часткою в 1%). На території України компанія розвиває роздрібну мережу Sportmaster, а також продає франшизи на магазини Columbia, Weekender, Sportlandia. Компанія є офіційним дистриб'ютором брендів Columbia, Skechers, CAT, Merrell, Molten, O'Neill, Protest, Roces, Speedo, UVEX, Volkl, і інших.

За даними офіційного сайту під маркою Sportmaster на території України працює 30 магазинів (в тому числі в Житомирі – ред.), а загальне число дилерських і франчайзингових магазинів складає більше 150. Перший магазин в Україні був відкритий у 2001 році.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію рішення РНБО від 19 лютого 2021 року щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів: санкції запроваджені строком на три роки стосовно п'яти громадян Російської Федерації, трьох громадян України та 19 юридичних осіб, в тому числі – зареєстрованої в Сингапурі компанії Sportmaster Operation Pte.Ltd.

Як повідомляв Житомир.info, 2 лютого 2021 року президент ввів у дію рішення РНБО про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака (партія «Опозиційна платформа – За життя») та телеканалів «112 Україна», NewsOne, ZIK.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: санкції РНБО магазин "Спортмастер"  
Матеріали по темі