Суспільство

Житомирський геріатричний пансіонат купив твердий сир по 207 грн за кг, а кисломолочний - по 126 грн за кг: значно дорожче, ніж бердичівський заклад

25 February 2021, 18:25

Житомирський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради має намір підписати договір з ТОВ “Т.В.К.Сервіс” на придбання кисломолочного та твердого сиру на 650,7 тис. грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 21 січня в системі “Прозорро”.

За умовами тендерної документації до кінця 2021 року ТОВ “Т.В.К.Сервіс” має поставити Житомирському геріатричному пансіонату Житомирської обласної ради 1220 кг твердого сиру жирністю не менше 50% на 252,5 тис. грн (207 грн за кг) та 3160 кисломолочного сиру жирністю не менше 9% (126 грн за кг).

ТОВ “Т.В.К.Сервіс” має поставити твердий сир виробництва ПРАТ “Хмельницька маслосирбаза” та кисломолочний сир виробництва ТОВ “Лубенський молочний завод”.

Очікувана вартість закупівлі становила - 660 тис. грн. Конкурентом у торгах виступило ТзОВ "Радивилівмолоко”, запропонувавши цінову пропозицію значно дешевшу - 479 тис. грн. Однак її відхилили через відсутність підтвердження того, що фірма пропонує сир кисломолочний жирністю не менше 9% фасованим вагою по 0,3 кг та упакованим виробником в заводських умовах в герметичну ПЕТ упаковку.

Для порівняння, Бердичівський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради на початку лютого 2021 закупив у ТОВ “Акріс Логістик” твердий сир жирністю не менше 50% по 145,6 грн за кг та кисломолочний сир жирністю не менше 9% по 49 грн за кг. Вартість молочних продуктів зазначена без урахування ПДВ.

Зазначимо, що для різних установ ТОВ “Т.В.К.Сервіс” постачає сир за різними цінами: для відділу освіти Ружинської селищної ради фірма поставить твердий сир по 199 грн та кисломолочний сир по 109 грн, для Романівського психоневрологічного інтернату Житомирської обласної ради кисломолочний сир по 120 грн.

ТОВ “Т.В.К. Сервіс” засноване в 2006 році в Житомирі, зареєстроване на проспекті Незалежності. Спеціалізується фірма на неспеціалізованій оптовій торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Власником фірми є Вишинський Іван Костянтинович.

Директором Житомирського геріатричного пансіонату Житомирської обласної ради є Шеремет Юрій Васильович. У 2015 році він балотувався до Житомирської обласної ради від партії “Самопоміч”.

Нагадаємо, 10 лютого 2021 Вишевицька сільська рада у Радомишльському районі замовила у ФОП Голік Раїси Борисівни молочну продукцію вдвічі дорожче від ціни виробника.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: геріатричний пансіонат закупівля сир кисломолочний сир продукт харчування  
Матеріали по темі