Економіка

​Компанія «Рудь» представила свою продукцію на виставці в Дубаї

26 February 2021, 16:04

Компанія «Рудь» представила свою продукцію на виставці «Галфуд» (Gulfood), найвідомішому виставковому заході на Близькому Сході та в африканському регіоні, який відбувся 21–25 лютого 2021 року в Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати).

Це щорічна виставка виробників і торговців харчовими продуктами й напоїв, яка збирає понад 5 тис. виробників і 100 тис. відвідувачів із понад 180 країн. Серед відвідувачів виставки Gulfood - власники супер- і гіпермаркетів; бакалійних магазинів; виробники, імпортери, експортери, дистриб'ютори продуктів і напоїв; готельєри та ресторатори (в тому числі ресторани швидкого харчування); державні департаменти, які відповідають за постачання лікарень, госпіталів, цивільних і оборонних об'єктів; транспортні компанії; нічні клуби і готелі. Експозицію доповнила багата ділова програма, що включила в себе переговори, конференції та семінари з найбільш актуальних тем.

ОАЕ зацікавлені в українських продуктах харчування, тож зазвичай є великий інтерес до продукції відомих вітчизняних виробників. З огляду на те, що ринок харчових продуктів Близького Сходу й Африки суттєво імпортозалежний, вітчизняні компанії мають величезні шанси досягти там успіху.

Морозиво компанії «Рудь» представлено в торгових мережах Об’єднаних Арабських Еміратах та інших країн Близького Сходу. Протягом останніх років підприємство успішно збільшує експорт своєї продукції до більше ніж 30 країн світу і є найбільшим експортером морозива в Україні.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь  
Матеріали по темі