Здоров'я

​Після відзначення ювілею Лесі Українки в Новограді-Волинському відправили на «дистанційку» школи, закрили дитсадки і заборонили усі заходи і свята

26 February 2021, 22:09

У зв’язку з епідемічною ситуацією у Новограді-Волинському до 9 березня закрили дитсадки, школи та ПТУ відправили на дистанційне навчання і заборонили усі масові заходи, в тому числі релігійні.

Про це 26 лютого повідомила пресслужба Новоград-Волинської міської ради за результатами позачергового засідання міської комісії з ТЕБ та НС.

«Епідемічна ситуація у Новоград-Волинській міській територіальній громаді ускладнюється. 26 лютого відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів міський голова Микола Боровець», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на позачерговому засіданні комісії з ТЕБ і НС вирішили:

Призупинити роботу закладів дошкільної освіти – ДНЗ № 1 «Джерельце» та ДНЗ №5 «Віночок» з 01.03.2021 року до 08.03.2021 року у зв’язку зі збільшенням кількості хворих на респіраторну хворобу COVID-19 у вищевказаних закладах. Керівникам закладів фахової передвищої освіти та керівнику вищого професійного училища перевести навчальний процес у режимі онлайн (дистанційно).

У міськраді також нагадали, що на попередньому засіданні комісії було прийнято рішення з 26.02.2021 року по 09.03.2021 року перевести на дистанційну форму навчальний процес для учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти.

- Дозволити роботу ринків для здійснення торгівлі харчовими продуктами та промисловими товарами за виключної умови дотримання вимог щодо профілактичних заходів протидії поширення коронавірусної хвороби COVID-19, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236.

- Створити додаткові мобільні групи з питань запобігання занесенню і поширенню COVІD-19 серед населення Новоград-Волинської міської територіальної громади за напрямками контролю із залученням представників поліції.

- До 09 березня заборонити проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів.

Нагадаємо, 25 лютого 2021 у Новограді-Волинському святкували 150-річчя від дня народження Лесі Українки з урочистостями та тематичним заходом біля музею поетеси, погашенням поштової марки та запуском повітряних кульок.

Як повідомляв Житомир.info, 25 лютого на позачерговому засіданні комісії з ТЕБ та НС у Новограді-Волинському встановили нові карантинні обмеження: закрили ринки на вихідні, заборонили планову госпіталізацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 карантин епідемія Новоград-Волинський  
Матеріали по темі