Події

​У передмісті Житомира через замкнення електропроводки сталася пожежа у двоповерховому будинку

28 February 2021, 12:48

Увечері 27 лютого у селі Зарічани Житомирського району сталася пожежа у приватному двоповерховому будинку.

Про це 28 лютого повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«27 лютого о 20:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному двоповерховому житловому будинку в с. Зарічани Житомирського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що пожежа виникла на другому поверсі житла. Там вогонь охопив домашнє майно та перекинувся на дах. Існувала загроза розповсюдження пожежі на розташовану поруч будівлю гаража», - йдеться у повідомленні.

Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити на допомогу ще один пожежний автомобіль для підвозу води. Крім того, процес гасіння ускладнювався тим, що поруч з палаючим будинком проходила високовольтна лінія електропередач. Зусиллями рятувальників о 20:40 пожежу було локалізовано та о 22:40 ліквідовано.

Вогонь знищив дах та домашнє майно на другому поверсі. Бійці ДСНС не допустили перекидання вогню на перший поверх будівлі, де знаходилася баня та на розташований поруч гараж.

«До гасіння загоряння залучалося 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної техніки. За попередньою версією займання могло статися через коротке замикання електропроводки на другому поверсі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - повідомили в ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого на проспекті Миру в Житомирі через буржуйку згорів ритуальний магазин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Зарічани  
Матеріали по темі