Влада

​Мер Житомира призначив своїм радником колишнього депутата облради

2 March 2021, 19:33

Мер Сергій Сухомлин призначив своїм радником колишнього депутата Житомирської обласної ради Іллю Смичка (був обраний від Радикальної партії Олега Ляшка).

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 1 березня.

“Призначити Смичка Іллю Анатолійовича радником Житомирського міського голови на громадських засадах”, – йдеться у документі.

Скріншот з розпорядження мера

Нагадаємо, на місцевих виборах у 2015 році Ілля Смичок був обраний депутатом Житомирської обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка і очолював обласну організацію партії. У жовтні 2016 року під час зустрічі у Житомирі з активом Радикальної партії Олег Ляшко звільнив Іллю Смичка з посади голови обласної парторганізації та запропонував йому добровільно скласти мандат депутата Житомирської обласної ради. На сесії облради 4 листопада Ілля Смичок заявив, що готовий відмовитись від депутатського мандату. В грудні голова фракції РПЛ в облраді заявив, що Смичок залишається депутатом Житомирської обласної ради, бо так вирішив Олег Ляшко.

Як повідомляв Житомир.info, 17 грудня 2020 року мер призначив своїм радником колишню депутатку Житомирської міської ради Ірину Ярмоленко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Смичок мер радник  
Матеріали по темі