Здоров'я

​У Житомирській області від коронавірусу вакцинували майже 500 медпрацівників, до середини березня планують завершити «першу хвилю»

9 March 2021, 11:58

Станом на 9 березня у Житомирській області від коронавірусу вакцинували 481 медичного працівника, які працюють з хворими на COVID-19. Першу хвилю вакцинації планують завершити до 14 березня.

Про це 9 березня під час онлайн брифінгу в Житомирській ОДА розповіла перша заступниця голови Наталія Остапченко.

«Під першу хвилю підпадають медичні працівники, які залучені до роботи з хворими на COVID-19. Таких медичних працівників вакциновано станом на сьогоднішній ранок 481 особа. Вакцинація продовжується і з першою хвилею ми плануємо закінчити до кінця цього тижня», – зазначила Наталія Остапченко.

У департаменті охорони здоров’я Житомирської ОДА Житомир.info назвали 10 лікарень області, де найбільше вакциновано медиків.

Лікарня №1 м. Житомир – 60

Лікарня №2 м. Житомир – 40

Житомирська обласна лікарня – 37

Обласна дитяча лікарня - 72

Станишівка -27

Коростень – 19

Хорошів - 22

Романів -20

Ружин – 34

Бердичів – 44

Нагадаємо, 8 лютого під час брифінгу повідомляли, що у Житомирській області 3664 особи із майже 13 тисяч погодилися на щеплення від коронавірусу під час першого етапу вакцинації.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 24 лютого у житомирській міській лікарні №2 почали вакцинувати медпрацівників, які погодилися на щеплення та працюють з хворими на коронавірус.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакцина коронавірус медики брифінг  
Матеріали по темі