Економіка

Дивитися ТБ онлайн без прив'язки до місця та часу? З Ланет.TV це легко

12 March 2021, 09:28

Додаток Ланет.TV: улюблені канали у вас у кишені.

Не так давно люди й уявити собі не могли, що можна буде дивитися телевізор онлайн, без прив'язки до місця та часу, а паперова ТВ програма стане непотрібною. Але зараз, завдяки розвитку високих технологій, це реальність. Використовуючи сервіс інтернет-телебачення Ланет.TV, ви можете дивитися ТБ онлайн в найзручнішому для себе форматі, де б ви не знаходилися.

Сервіс інтернет ТБ Ланет.TV – розроблений для гаджетів на базі операційної системи Android додаток (є і вебверсія), що за наявності доступу до Інтернету дозволяє дивитися ТБ онлайн: новини і трансляції в прямому ефірі, улюблені передачі та фільми у високій якості по телевізору з функцією Smart TV, на ПК, ноутбуці планшеті та навіть смартфоні. Додаток Ланет.TV здатний замінити безліч підписок на ТВ канали та медіагрупи, адже це найповніша добірка ліцензованих українських і зарубіжних каналів всіх жанрів з вбудованою телепрограмою.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс сервісу дозволяє швидко знайти потрібний контент за допомогою ТВ програми, тегів, сортування за жанрами, а також спеціального новинного алгоритму, який дозволяє завжди швидко ознайомитися з найактуальнішою інформацією про ключові події в Україні та світі. Окрім того, є можливість формувати списки обраного, що дозволяє ще швидше та простіше знаходити улюблені передачі.

Ключовими перевагами сервісу Ланет.TV є інтерактивна ТВ програма, висока швидкість перемикання каналів, можливість підключення до декількох екранів для перегляду ТБ онлайн, можливість призупинення послуг, батьківський контроль, а також бонуси для активних користувачів за участь в акціях.

Додаток постійно оновлюється, щоб максимально відповідати потребам користувачів. У числі останніх оновлень:

  • перемотування відео кнопками «назад» і «вперед»;
  • пауза до 120 хвилин (в залежності від пакету);
  • вдосконалений телегід з ТВ програмою та чергою перегляду;
  • архів телепередач.

Як дивитися ТБ через Інтернет

Для того, щоб користуватися сервісом онлайн ТБ, необхідно зробити декілька простих дій: завантажити додаток з магазину Google Play або відкрити сервіс в браузері, зареєструватися в ньому та пройти авторизацію, після чого вибрати і сплатити за один із ТВ-пакетів.

Ловіть момент: наразі ви можете отримати тиждень перегляду найбільш повного пакету FRESH з преміальним ТВ-контентом після підтвердження номера телефону.

Обирайте Ланет.TV, щоб дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV, Україна та інші в зручному форматі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ланет.TV 
Матеріали по темі