Події

Після березневого снігопаду в Житомирі та на прилеглих трасах зафіксували 33 ДТП, у двох загинули і травмувалися люди

13 March 2021, 15:57

Від ранку 12 березня у Житомирі та області засніжило. Опади ускладнили пересування автошляхами. Патрульні поліцейські фіксували десятки викликів про дорожньо-транспортні пригоди, на жаль, в одній з них загинуло дві людини.

Про це Житомир.info розповіла пресофіцер управління патрульної поліції Тетяна Носадчук.

«За минулу добу, від ранку 12 березня до ранку 13-го, зареєстрували 33 дорожньо-транспорті пригоди, дві з них були з потерпілими. Зокрема, в одній загинуло двоє людей», – розповіла Тетяна Носадчук.

У патрульній поліції надали більш детальну інформацію про кілька автопригод, які сталися 12-13 березня.

Так, о 17:37 год. патрульні отримали виклик про ДТП на бердичівській об’їзній, біля кафе «Лісовичок» (траса Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський). Заявник повідомив, що в аварії травмувалися люди. На місці події з’ясувалося, що 58-річний вінничанин, керуючи автомобілем Volkswagen, зіткнувся з автівкою, якою керував 37-річний житель Хмельницького. Хмельничанина та його 33-річну дружину госпіталізували до Бердичівської районної лікарні ще до приїзду правоохоронців.

О 20:25 год. на 200 кілометрі траси Київ – Ковель 22-річний житель Львівської області, керуючи автомобілем Volvo з напівпричепом, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Транспортний засіб отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками.

У цей же час, о20:25 год., на 103 кілометрі автодороги Київ – Чоп (коростишівська об'їзна) 47-річна водійка автомобіля Toyota Corolla, жителька міста Вінниця, не дотрималась безпечної швидкості руху, не врахувала дорожніх умов, в результаті чого скоїла зіткнення з вантажівкою Scania, під керуванням 25-річного водія. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

О 01:44 год. 13 березня на 152 кілометрі автодороги Київ – Чоп 56-річний житель Закарпатської області, керуючи автомобілем Volvo з напівпричепом та рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на припарковану вантажівку DAF. Внаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Також 13 березня на 119 кілометрі траси Київ – Чоп 35-річний водій Ford не впорався з керуванням та в’їхав у колесовідбійник.

На винуватців ДТП, де не постраждали люди, патрульні склали протоколи за статтею 124 КУпАП.

Але найжахливішою дорожньо-транспортною пригодою минулої доби виявилася автотроща біля села Оліївка Житомирського району, де ввечері 12 березня внаслідок зіткнення Skoda та Mercedes загинув 32-річний чоловік та 43-річна жінка, ще двоє пасажирів, 12-річний хлопчик і 24-річна жінка, травмувалися та доставлені до лікарні. Тіла загиблих з понівеченої Skoda діставали рятувальники.


Усі вищевикладені фото були надані пресслужбою патрульної поліції Житомирської області

Пресслужба ДСНС України у Житомирській області розповідає про пригоди на дорогах, де водіям була потрібна допомога рятувальників.

«12 березня внаслідок погіршення погодних умов, сильних опадів у вигляді снігу, рятувальникам області довелося надавати допомогу у буксируванні вантажівок. Зокрема, на в’їзді в смт Пулини водій транспортного засобу ГАЗ, який перевозив продукти і воду в місцеві магазини, розминаючись з вантажівкою, з’їхав у кювет та перевернувся. За допомогою лебідки на пожавтомобілі, бійці ДСНС витягнули з кювету вантажівку. В Чуднівському районі поблизу сіл Волосівка та Бейзимівка на затяжних і хвилястих поворотах 2 фури не змогли піднятися під гору. Рятувальники за допомогою тросу відбуксирували вантажівки. і ті змогли продовжити рух далі. Крім того, вчора ввечері 3 фури, які не могли рухатися по слизькій дорозі та перекрили рух транспорту, буксирували новоград-волинські рятувальники поблизу с. Чижівка Новоград-Волинського району», – інформують в У ДСНС.

Загалом упродовж доби бійці ДСНС надали допомогу 11 водіям, які зіткнулися з неприємностями на дорозі через складні погодні умови.

Фото пресслужби ДСНС України у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, 13 березня проспекті Незалежності в Житомирі зіткнулися ВАЗ і Mercedes-Benz. За кермом одного з автомобілів була вагітна жінка, яку після ДТП госпіталізували. Зранку 13 березня у Житомирі та прилеглих трасах трапилося ще кілька дорожньо-транспортних пригод.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ-Чоп Київ-Ковель  
Матеріали по темі