Події

У місті Житомирської області Citroen на смерть збив 31-річну жінку

15 March 2021, 13:29

У місті Коростишів Житомирської області 13 березня автомобіль збив 31-річну жінку. Від отриманих травм вона загинула на місці.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 14:25 год. Поліція розпочала досудове розслідування.

«Попередньо, водій автомобіля Citroen, 35-річний місцевий житель, рухаючись по вулицею Київською, здійснив наїзд жінку, яка переходила дорогу. Унаслідок ДТП пішохід, 31-річна жителька м. Коростишева, загинула на місці події», – йдеться у повідомленні.

Наразі триває встановлення всіх причин та обставин у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 4 березня 2021 на перехресті Покровської та Степана Бандери у Житомирі автомобіль збив жінку-пішохода та з місця автопригоди поїхав. За годину поліція розшукала причетний до ДТП Volkswagen Jetta та встановила особу власника, проте він заперечив свою причетність до події, тож поліція розпочала розшук особи, яка керувала даним авто. Поліція також встановила особу водія, який перебував за кермом: 29-річного житомирянина. Йому заочно повідомили про підозру. Також прокуратура відкрила провадження через непрацюючий світлофор.

7 березня стало відомо, що винуватця ДТП знайшли: до Богунського районного суду міста Житомира скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід Коростишів  
Матеріали по темі