Події

​Поліція затримала чоловіка, який пошкодив пам’ятник Героям Небесної сотні в центрі Житомира

16 March 2021, 09:25

На майдані Корольова у Житомирі 15 березня чоловік пошкодив пам’ятник Героям Небесної сотні. Ввечері житомирянина 1979 року народження затримали за місцем проживання.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.297 ( Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) ККУ. У рамках досудового розслідування поліцейські проаналізували записи камер відеоспостереження та отримали інформацію про особу, ймовірно причетну до кримінального діяння. Yим виявився житель обласного центру, 1979 р.н. Упродовж дня поліцейські Житомирського районного управління кілька разів перевіряли місце проживання чоловіка. Увечері, коли він з’явився вдома, слідчі поліції за процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури затримали його у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Тривають подальші слідчі дії», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня у Житомирі виявили пошкодження на пам’ятнику Героям Небесної сотні, що на майдані Корольова. Згодом поліція опублікувала відео і шукала молодика, який навмисно пошкодив пам’ятник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пам'ятник Небесна сотня пошкодження вандалізм  
Матеріали по темі