Події

​У Житомирі чоловік викрадав акумулятори з легкових автомобілів, злодія затримали

16 March 2021, 10:00

Житомирські оперативники встановили причетність 37-річного жителя регіону до крадіжок акумуляторів з легковиків житомирян. Попередньо, чоловік може бути причетним щонайменше до 5 подібних кримінальних діянь.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Днями до Житомирського районного управління звернулися двоє житомирян. Чоловіки повідомили, що упродовж ночі з їх автомобілів, які знаходилися у дворах багатоповерхових будинків, хтось викрав акумуляторні батареї. Оперативники карного розшуку Житомирського районного управління поліції провели низку заходів для викриття причетних осіб. Відтак встановили, що обидва правопорушення міг вчинити 37-річний житель одного із селищ Житомирщини. Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

Наразі правоохоронці мають обґрунтовані підозри щодо причетності викритого щонайменше до 5 подібних фактів у Житомирі.

Попередньо поліцейські з’ясували, що підозрюваний діяв у темну пору доби та обирав автомобілі вітчизняного виробництва, які власники залишали на ніч у дворах багатоповерхівок. Автомобільні акумулятори та інші речі із салону, що могли становити якусь цінність, він перепродував», – йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаними фактами слідчі проводять досудове розслідування. Нагадуємо, що відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК України такі протиправні дії караються від штрафу до 5 років обмеження волі. Якщо ж вказані діяння вчиняються повторно, то

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці січня у Житомирі впіймали злодіїв, які викрадали автомобільні акумулятори: за одну ніч встигли обчистити 4 авто

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: акумулятори крадіжка автомобілі поліція  
Матеріали по темі