Події

У Житомирі патрульні на 340 грн оштрафували водія Audi, який заїхав на пішохідну вулицю та виклав фото у соцмережу

18 March 2021, 11:30

17 березня на Facebook-сторінці київського автопорталу InfoCar.ua адміністратори опублікували фото, зроблені на Михайлівській у Житомирі. На знімках – автомобіль Audi з німецькими номерними знаками на фоні Будинку Трибеля.

Скріншот Facebook-допису

Згодом на вказаній сторінці оприлюднили світлини, відзняті на майдані Соборному: «компанію» Audi там склав автомобіль патрульної поліції.

«Ну... злегка побалувалися в Житомирі, були спіймані приємними копами, одразу декількома екіпажами, і покарані за всією суворістю закону. Небезпеки суспільству не несли, контент зняли і навіть вже поповнили бюджет», – таким текстом супроводжуються фотографії.

Скріншот Facebook-допису

А на Facebook-сторінці патрульної поліції Житомирської області 17 березня показали відеокадри, на яких Audi маневрує Михайлівською. Патрульні відзвітували: на порушника склали постанову.

«Водія, автомобіля Audi, який проігнорував дорожній знак 5.33 (Початок пішохідної зони) та заїхав на вулицю Михайлівська, інспектори патрульної поліції притягнули до відповідальності.

Патрульними поліцейськими винесено адміністративну постанову відповідно до ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП», – інформують у патрульній поліції.


Відео патрульної поліції

У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info уточнили, що, відповідно до нового закону, за вказане правопорушення передбачений штраф у розмірі 340 грн.

Нагадаємо, 17 березня набрав чинності Закон №1231-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху». Відповідно до нового закону, штрафи за порушення Правил дорожнього руху істотно зросли.

Житомирські патрульні розповіли більш детально про нові штрафи для водіїв, а також для пішоходів і велосипедистів.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2019 року на фонтані, що на Михайлівській, прогнулася плитка. Тоді начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов пояснив, що причиною того стала тріснута пластмасова стійка під гранітною плиткою, яка не витримала навантаження. Зламатися стійка могла і в результаті виїзду легковика на територію фонтану, що сталося на початку червня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська штраф пішохідна зона  
Матеріали по темі