Події

​Камери відеонагляду зафіксували, як у житомирському парку рятували чоловіка, який переліз через перила мосту

18 March 2021, 15:35

У житомирському парку імені Гагаріна 17 березня чоловік переліз за перила з пішохідного мосту і ймовірно хотів стрибнути. Вчинити задумане йому завадили перехожі.

Відео інциденту 18 березня опублікували на сторінці КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

«Відеосюжет вчорашньої події на пішохідному мосту міського парку культури та відпочинку. Про дану ситуацію одразу було повідомлено до чергової частини патрульної поліції та «103», які оперативно відреагували на наше повідомлення», – йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, пізно ввечері у цей же день на підвісному мосту перехожі і патрульні врятували чоловіка, який стояв за перилами мосту. Свій намір покінчити з життям він мотивував тим, програв велику суму коштів в ігрових автоматах.

Як повідомляв Житомир.info, за 2,5 місяці поточного року до патрульної поліції надійшло 7 повідомлень про спробу скоєння самогубства на пішохідному мосту в житомирському парку імені Гагаріна. Зокрема, 3 лютого дівчина хотіла вчинити самогубство, хлопець викликав патрульних. 23 лютого з підвісного мосту стрибнув 19-річний юнак. Хлопець впав на асфальт і загинув. 8 березня з моста кинулася 35-річна жінка та впала у воду. Очевидці, рятувальники і медики надали жінці допомогу, серйозних травм вона не зазнала. 14 березня перехожі та патрульні врятували сумчанина, який стояв на Богунському мосту та збирався стрибнути.

Поради психолога щодо дій в ситуаціях, коли ви бачите намір вчинити самогубство, читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пішохідний міст парк камера відеонагляд самогубство  
Матеріали по темі