Економіка

АТ «Житомиргаз» - лідер регіону з надання комплексної послуги газифікації

19 March 2021, 16:50

Більш як пів сторіччя АТ «Житомиргаз» працює з газовими мережами та є беззаперечним лідером у наданні ліцензованої послуги з газифікації. Досвід фахівців компанії у поєднанні з новітніми технологіями дозволяє виконувати роботи будь-якого рівня складності. Підтвердженням надійного партнерства є низка виконаних проєктів та приєднання десятків тисяч нових споживачів до газової мережі Житомирської області.

Газифікація багатоквартирних житлових комплексів – складний технологічний процес. Щоб забезпечити комфортне споживання газу, необхідно виконати якісно кожен етап робіт: від проєктування до першого пуску газу.

Співпрацюючи із забудовниками багатоквартирних будинків, АТ «Житомиргаз» враховує той фактор, що індивідуальна система опалення часто розглядається інвесторами як перевага новобудови. Сьогодні природній газ залишається стабільним, ефективним, зручним та надійним енергоресурсом, який доставляється безперебійно кожному споживачеві.

У 2020 році газорозподільна компанія приєднала до газових мереж 15 новобудов Житомирщини. Індивідуальний підхід дозволив віднайти найкращі рішення для кожного клієнта.

У тому числі виконано приєднання трьох секцій першого будинку житлового кварталу «Grand City Dombrovskyi». Паралельно з будівництвом нових секцій фахівці АТ «Житомиргаз» виконують монтаж зовнішніх та внутрішніх газових мереж.

Досвід та професіоналізм, сертифіковані матеріали, новітні технології та оперативність монтажно-будівельних робіт — ось, що гарантує АТ «Житомиргаз» новим клієнтам. До того ж у компанії з’явилася нова пропозиція – послуга «під ключ», яка включає увесь спектр робіт з газифікації, підбору необхідного обладнання та сервісного обслуговування.

Щоб підключитися до газових мереж, необхідно звернутися в центр «Клієнтський простір 104.ua». Оформити заявку на виконання робіт та у супроводі персонального менеджера заповнити необхідний пакет документів. Далі фахівець стежить за виконанням робіт та про все інформує замовника безпосередньо до здачі технічної документації в архів.

АТ «Житомиргаз» прагне, щоб всі послуги були виконані своєчасно, з дотриманням стандартів якості та заходів безпеки.

Пресслужба АТ «Житомиргаз»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз  
Матеріали по темі