Події

​Знайшли тіло підлітка з Житомирської області, якого чотири доби шукали правоохоронці та місцеві жителі (доповнено)

22 March 2021, 13:59

Тіло 17-річного Івана Мисливого з Радомишля 22 березня знайшли в очереті в ставку, неподалік місця зникнення. Зник юнак вночі 19 березня.

Про це повідомили на сторінці поліції Житомирської області у соціальній мережі.

«Хлопця знайшли, але, на жаль, мертвим. Допомогли водолази обласної аварійно-рятувальної служби, які обстежили прибережну смугу води. Тіло юнака знаходилось в очереті і візуально з берега його помітити було неможливо», - повідомили у поліції.

Близько 15.00 22 березня пресслужба ГУНП в Житомирській області повідомила, що при зовнішньому огляді тіла загиблого юнака тілесних ушкоджень не виявлено. Причину смерті підлітка наразі встановлюють експерти.

«У першій половині дня 22 березня тіло юнака було виявлено в очереті. Візуально з берега його помітити було неможливо. При зовнішньому огляді загиблого тілесних ушкоджень, які б вказували на насильницьку смерть, не виявлено. Причину смерті наразі з’ясовують судово-медичні експерти», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, Іван Мисливий 19 березня не повернувся додому після відпочинку з друзями. Востаннє його бачили друзі після півночі неподалік місця проживання, куди хлопця підвіз знайомий, аби він швидше дістався додому.

Як повідомляв Житомир.info, 22 березня до пошуків зниклого підлітка з Радомишля долучились водолази.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Радомишль підліток пошуки очерет ставок  
Матеріали по темі