Події

В Житомирі рятувальники допомогли дитині, в якої нога застрягла між каруселлю та металевим пандусом

1 April 2021, 17:51

В Житомирі рятувальники вивільнили ногу дитини з каруселі.

Про це 1 квітня повідомила пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

«1 квітня о 13:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога рятувальників у вивільнені дитини, нога якої застрягла в каруселі на одному з дитячих майданчиків м. Житомир. На місці пригоди бійці ДСНС встановили, що нога 5-річної дівчинки потрапила у щілину між каруселлю та металевим пандусом, що знаходився впритул. Рятувальники за допомогою електроножиць збільшили щілину та звільнили ногу малечі з пастки. Після цього вони провели аварійні роботи по повному демонтажу пандусу, аби запобігти подібним випадкам у подальшому», - йдеться у повідомленні.

Медична допомога дівчинці не знадобилася, але її матері рятувальники все ж таки порадили звернутися до лікаря.

«Отримавши слова щирої вдячності, о 14:10 чергове відділення рятувальників у складі 5 чоловік особового складу повернулося у розташування частини», - інформує ДСНС.

Як стало відомо редакції подія трапилася на Богунії, на одному з майданчиків у дворах багатоповерхівок по вул.Клосовського.

Як повідомляв Житомир.info, 1 серпня 2019 року у Житомирі на дитячому майданчику за кінотеатром «Україна» травмувався хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС дитячий майданчик дитини  
Матеріали по темі