Події

В Житомирській області патрульні затримали грабіжника, який з вкраденими грошима втік на автомобілі

5 April 2021, 17:45

Патрульні за орієнтування затримали чоловіка, який вкрав з маршрутного таксі вкрав сумку з грошима і втік на Peugeot.

Про це 5 квітня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні вдень, близько 11-ї години, інспекторам патрульної поліції, що несли службу на автомобільній дорозі Київ — Чоп, надійшло повідомлення про грабіж. Як повідомила патрульним заявниця, невідомий чоловік викрав з маршрутного таксі сумку з грошовими коштами та зник на автомобілі Peugeot у невідомому напрямку. Патрульні оперативно прибули на місце події та під час обстеження території села Улашанівка побачили автомобіль Peugeot, що стояв у лісосмузі та підпадав під орієнтування по грабежу. Коли ж патрульні підійшли до водія транспортного засобу, то помітили, що останній помітно нервує. Неподалік автомобіля Peugeot поліцейські виявили сумку, що, ймовірно, була викрадена в заявниці», - йдеться у повідомленні.

Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчих для з’ясування всіх обставин та надання правової кваліфікації діям громадянина.

Як повідомляв Житомир.info, на початку квітня 2021 року поліцейські встановили особи двох чоловіків, які обікрали дачні будинки у Житомирському районі: зривали навісні замки у господарських приміщеннях і забирали звідти все, що могло становити цінність.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні грабіж  
Матеріали по темі