Влада

Департамент Житомирської ОДА оголосив тендер на реконструкцію стадіону в Олевську за майже 37 млн грн

9 April 2021, 12:31

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації оголосив тендер на реконструкцію майнового комплексу стадіону «Колос» в Олевську. Очікувана вартість закупівлі становить 36,8 млн грн.

Оголошення про проведення закупівлі оприлюднили 6 квітня на ресурсі ProZorro.

У технічному завданні зазначено, що переможець торгів має провести будівельні роботи, електромонтажні роботи, побудувати каналізацію, внутрішній і зовнішній водопровід, систему пожежної сигналізації, провести опалення та вентиляцію, зробити технологічне обладнання, провести роботи з обладнання спортивних майданчиків та футбольного поля й інше.

В умовах тендерної документації зазначається, що роботи мають бути виконані до 20 грудня 2022 року. Джерело фінансування – державний бюджет України.

Пропозиції Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації приймає до 22 квітня, аукціон запланований на 23 квітня 2021 року.

Нагадаємо, під час брифінгу 1 квітня 2021 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечка повідомив, що стадіон «Колос» в Олевську будуватиметься в рамках програми «Велике будівництво». За його словами, спочатку на стадіони в області було передбачено з ДФРР 13,5 млн грн і кошти мали б піти на будівництво стадіонів в Овручі і Словечному. Однак ці кошти - 13,5 млн скерували на Олевську ОТГ, яка взялась додати до проєкту 10 млн. Перші 1,5 млн вже виділено. За словами Віталія Бунечка, вартість проєкту будівництва стадіону «Колос» в Олевську, попередньо, складає 39 мільйонів гривень, із яких 14 млн грн пообіцяли дофінансувати з соцекономрозвитку, або з інших державних субвенцій Народні депутати України.

Як повідомляв Житомир.info, 22 січня 2021 департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив два тендери на реконструкцію та будівництво стадіонів в Овруцькому районі на загальну суму близько 50 млн грн, які опісля замовник відмінив.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон Олевськ Колос реконструкція Велике будівництво ДФРР ДРР тендер  
Матеріали по темі