Суспільство

Десантники житомирської 95-ї бригади протидіяли умовному противнику на морському узбережжі

10 April 2021, 15:26

Підрозділи житомирської 95-ї окремої десантно-штурмової бригади спільно з екіпажами бойових вертольотів армійської авіації взяли участь у навчаннях з протидії морському десанту умовного противника на ділянці морського узбережжя.

Про це 10 квітня повідомило Міністерство оборони України.

«За допомоги авіації було забезпечено вогневу підтримку десантників та відпрацьовано заходи з евакуації умовно поранених. Підготовленість особового складу є визначним фактором, що визначає боєздатність підрозділу», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що серед основних завдань було набуття органами військового управління здатності забезпечити стійке управління підрозділами та їх ефективне застосування у взаємодії з військовими країн-членів НАТО.

Нагадаємо, 10 березня служба зв’язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України повідомила про початок тактичних навчань з бойовою стрільбою підрозділів 95-ї бригади.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці січня 2021 на полігоні в Житомирській області офіцери тактичної ланки ДШВ проводили навчання з бойової підготовки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ навчання 95-бригада стрільба полігон  
Матеріали по темі