Події

У жителя селища Житомирської області провели обшук, знайшли коноплю та амфетамін

12 April 2021, 09:29

Житель смт Ружин Житомирської області зберігав вдома наркотичні засоби та психотропну речовину: 10 квітня під час обшуку в нього вилучили коноплю та амфетамін.

Про це Житомир.info повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури з посиланням на інформацію Бердичівської окружної прокуратури.

«Бердичівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за ст. 309 КК України (незаконне виготовлення, зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин без мети збуту)», – йдеться у повідомленні.

Так, 10 квітня 2021 року в межах досудового розслідування був проведений санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта справи, мешканця смт Ружин, 1983 року народження,

Під час обшуку виявили наркотичні засоби – майже 70 сухих рослин коноплі, 1,5 кг у ємкості та 7 паперових згортків подрібненої коноплі, а також зіп-пакет із психотропною речовиною - амфетаміном вагою майже 5 г.

Заборонені наркозасоби та психотропну речовину вилучили, вирішується питання щодо призначення відповідних експертиз.

Оперативні заходи проводилися за процесуального керівництва окружної прокуратури працівниками поліції. Досудове розслідування, яке проводить Бердичівське райуправління поліції, триває, встановлюються обставини скоєння злочину.

Як повідомляв Житомир.info, 12 березня 2021 року поліція провела обшуки в будинку жителя міста Коростишів Житомирської області та знайшла 20 згортків з подрібненим зіллям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотики конопля амфетамін  
Матеріали по темі