Події

Вийшла на ранкову пробіжку, а опинилася в Києві: поліцейські розшукали житомирську школярку

21 April 2021, 14:40

Поліцейські розшукали 14-річну житомирянку, яка 20 квітня вийшла на вранішню пробіжку, проте додому вчасно не повернулася. З’ясувалося, що дівчина-підліток попрямувала у столицю на побачення з новим другом.

Про це 21 квітня повідомила Ювенальна превенція Житомирської області.

«20 квітня до Житомирського районного управління поліції звернулася жителька м. Житомира з інформацією, що близько 7 ранку пішла на вранішню пробіжку її 14-річна донька та додому не повернулася. Поліція відразу розпочала пошуки. У результаті поліцейські встановили, що дівчина через інтернет-мережу познайомилася з молодим чоловіком з м. Дніпра. Через конфлікти з матір’ю вона вирішила піти з дому та попрямувала на гостини до нового друга», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські з’ясували маршрут дівчини та незабаром знайшли її у Києві. Як пояснила школярка, вона хотіла втекти від батьків на побачення.

З родиною та знайдою провели превентивну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому, а також розповіли про можливі наслідки такого вчинку.

Нагадаємо, за період з 1 по 12 квітня 2021 року поліцейські Житомирської області розшукали 32 дітей, які вчасно не повернулись додому. Зокрема, розшукали двох дівчат-школярок, які пішли на прогулянку та опинилися у столиці.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня 2021 року на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області повідомили про розшук 13-річної жительки села Скоморохи Житомирського району. Розшукали дівчинку того ж дня – була у подружки в Озерному.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція дитина втеча  
Матеріали по темі