Події

​У Житомирі патрульні зупинили Opel за порушення правил: водій був нетверезий, а в салоні віз кріплення колесовідбійників

27 April 2021, 13:38

У Житомирі на вулиці Сосновій вночі 27 квітня патрульні зупинили Opel: водій був в стані алкогольного сп’яніння, а в салоні та багажнику перевозив кріплення колесовідбійників.

Про це повідомляють на сторінці патрульної поліції у Facebook.

«Уночі 27 квітня, близько 1-ї години, за порушення правил дорожнього руху на вулиці Соснова інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль Opel. Під час перевірки документів у водія патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження освідування на стан сп'яніння чоловік відмовився у присутності двох свідків. Надалі під час поверхневої перевірки транспортного засобу патрульні виявили в салоні та багажнику авто металеві конструкції, ззовні схожі на кріплення колесовідбійників. Пояснити походження металевих конструкцій водій не зміг», – йдеться у повідомленні.

На місце зупинки патрульні поліцейські викликали слідчих. На водія автомобіля Opel оформлено протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння) КУпАП.

Нагадаємо, з 17 березня 2021 року в України збільшили штрафи за низку порушень правил дорожнього руху, зокрема, якщо раніше за ч. 1 ст. 130 (керування в стані алкогольного сп'яніння) був штраф 10 тисяч 200 гривень і рік позбавлення права керувати транспортним засобом, то тепер це -17 тисяч і також рік позбавлення.

Як повідомляв Житомир.info, 5 квітня у Житомирі патрульні зупинили Chery, у водія виявили майже 2 проміле алкоголю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні нетверезий водій колесовідбійник Соснова  
Матеріали по темі