Політика

Арсеній Пушкаренко відкрив новий ЦНАП в Овручі

28 April 2021, 10:27

В Овручі відкрили центр надання адміністративних послуг. На відкриття завітали народні депутати України Арсеній Пушкаренко та Тетяна Грищенко.

Нові меблі, техніка та куток для дітей - такий вигляд сьогодні має приміщення колишньої міської бібліотеки, де облаштували сучасний «Прозорий офіс». Тепер містяни можуть отримати послуги швидко та в одному місці.

Держава у смартфоні - це те, що потрібно впроваджувати у громах, переконаний Арсеній Пушкаренко.

«У рамках децентралізації, і це політика президента Володимира Зеленського та нашої політичної партії «Слуга Народу», всі послуги у всіх громадах мають бути максимально спрощені та доступні. Всі працівники пройшли навчання, всі сертифіковані та налаштовані працювати. У таких умовах хочеться працювати, а кожному громадянину хочеться прийти до «Прозорого офісу» і отримати швидко, якісно та професійно послугу. Думаю, що в кожній громаді України та Житомирщини будуть працювати такі центри. Я переконаний, що та ідея й завдання, яке поставив Володимир Зеленський, щодо держави у смартфоні, ми обов'язково до цього прийдемо», - говорить народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.


Тут люди зможуть отримувати якісні послуги, а працівники ЦНАПу матимуть гідні робочі місця, запевняє Овруцький міський голова. Також він додає, що меблі та техніку для «Прозорого офісу» придбали за кошти європейських партнерів.

«Оформлення нерухомості, земельні відносини, держпродспоживслужба - всі служби, які працюють на території Овруцької громади, сьогодні через ЦНАП надають адміністративні послуги. Міській раді будівництво обійшлося до 2 млн грн, а 600 тис. грн надала «U-LEAD з Європою». Вони наші європейські партнери. Житомирська обласна адміністрація також нам сприяли, щоб у нас з'явився такий об'єкт - Центр надання адміністративних послуг», - сказав Овруцький міський голова Іван Коруд.

Самі співробітники ЦНАПу зізнаються: працювати в таких умовах одне задоволення, вже чекають на відвідувачів.

«Умови гарні, хочеться працювати. Дуже цікавий колектив, намагаємося все для людей», - поділилася співробітниця Людмила Козмуляк.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пушкаренко Овруч ЦНАП  
Матеріали по темі