Місто

У Житомирі патрульні склали протокол на чоловіка, який припаркував авто на газоні з квітами та погрожував жінкам розправою

28 April 2021, 10:36

У дворі житомирської багатоповерхівки водій автомобіля Renault Kangoo припаркувався на газоні, де мешканці висадили квіти. Перед цим чоловік повиривав рослини. Жінки, які проживають у будинку, зробили йому зауваження, на що почули грубу лайку і погрози «поламати руки-ноги», якщо хтось знову висадить квіти на місці його «паркінгу».

Відео такого змісту 27 квітня у Facebook оприлюднив Костянтин Андріюк.

Інцидент стався на вулиці Бориса Тена, 104.

«Житомирський царьок! Який перетворив зелену зону двору на власний паркінг! А коли мешканці, висадили там квіти, повиривав і знову запаркувався! А коли зробили зауваження, почав погрожувати жінкам поламати руки-ноги», – зазначив Костянтин Андріюк.

УВАГА! На відео присутня нецензурна лексика

Пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк в коментарі Житомир.info повідомив, що інспектори патрульної поліції встановили особу чоловіка, на нього оформили протокол за статтею 173 КУпАП (Дрібне хуліганство. Тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб). Також, за інформацією патрульних, на чоловіка винесли постанову за ч. 1 ст. 122 КУпАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху).

Пресслужба ГУНП у Житомирській області повідомляє, що правопорушником виявився житомирянин, 1985 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 22 вересня 2020 року на пішохідний міст в парку Гагаріна заїхав скутерист. Один з перехожих зробив йому зауваження. Водій двоколісника відреагував агресивно – вдарив чоловіка. Трапилося все у присутності дитини. Інцидент був зафіксований камерами відеоспостереження, 29 вересня відео оприлюднило КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради. За фактом вказаних хуліганських дій поліція розпочала кримінальне провадження. За інформацією ГУНП, чоловікові загрожував штраф або виправні роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парковка паркування водій газон хуліганство погрози вул.Бориса Тена  
Матеріали по темі