Події

Посварилася з рідними та велосипедом поїхала в сусідній район: в Житомирській області поліцейські розшукали школярку

29 April 2021, 16:49

Поліцейські розшукали зниклу 14-річну жительку Житомирської області: посварилася з рідними, сіла на велосипед і поїхала, не сказавши куди.

Про це 29 квітня повідомила пресслужба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Подія сталась увечері 28 квітня на території Житомирського району. Поліцейські Попільнянського відділення встановили місцеперебування 8-класниці, яка втекла з домівки через непорозуміння з ріднею», – йдеться у повідомленні.

Близько 21 години до відділення поліції №2 (Попільня) Житомирського райуправління надійшло повідомлення про зникнення 14-річної жительки одного із сіл. За словами заявниці, тітки юначки, вона велосипедом поїхала з дому ще вдень і назад не повернулась. Про родину відомо, що дівчина і її молодший брат виховуються батьком і рідною тіткою.

Поліцейські для пошуків дівчини перевірили відомості про неї у соцмережах, встановили коло її спілкування та безпосередньо відпрацювали можливі місця перебування.

Близько півночі у сусідньому селі, уже Бердичівського району, у дворі обійстя, в якому проживає подруга розшукуваної, правоохоронці виявили її велосипед. Розмовляти з поліцейськими спочатку вийшла господиня. Врешті, з’ясувалось, що юначка дійсно ночувала тут же у будинку. За її зізнанням, через непорозуміння з родичами вона пішла з дому, не сповістивши нікого про свої наміри і місце перебування. Однак подрузі та її матері про цю обставину змовчала.

Дівчину правоохоронці повернули додому, роз’яснивши можливі наслідки таких необдуманих дій. Нині із родиною і юначкою працюють ювенальні поліцейські.

Нагадаємо, 29 квітня 2021 року поліція повідомила про розшук 16-річного Михайла Путятіна, жителя Житомира, який пішов з дому 26 квітня та не повернувся.

Як повідомляв Житомир.info, 20 квітня 2021 року поліцейські розшукали 14-річну житомирянку, яка вийшла на вранішню пробіжку, проте додому вчасно не повернулася. З’ясувалося, що дівчина-підліток попрямувала у столицю на побачення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція дитина  
Матеріали по темі