Влада

Мер онлайн буде звітувати про роботу за рік, для запитань від житомирян на Михайлівській працюватиме «вільний мікрофон»

6 May 2021, 10:18

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин 12 травня 2021 року відзвітує про річну роботу та діяльність виконавчих органів ради. Під час відкритої онлайн-зустрічі жителі територіальної громади зможуть поставити меру свої запитання.

Про це 5 травня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Статуту громади Житомирський міський голова звітуватиме про річну роботу та діяльність виконавчих органів ради за 2020 - 2021 р. Відкрита онлайн-зустріч у форматі: доповідь міського голови та «запитання - відповідь» запланована на 12:00 год. 12 травня (виділено редакцією)», – йдеться у повідомленні.

Жителі громади та представники ЗМІ зможуть поставити запитання Сергію Сухомлину під прямою трансляцією на Facebook-сторінці та Youtube-каналі Житомирської міської ради чи на вулиці Михайлівській, де працюватиме майданчик «вільний мікрофон». Публічний онлайн-звіт міського голови транслюватиметься «наживо» на телеканалі СК1 та LED-екрані на головній пішохідній вулиці міста.

Матеріали звіту будуть розміщені на офіційному вебсайті Житомирської міської ради.

Жителів громади запрошують до відкритого діалогу.

Чи вдалося меру Житомира Сергію Сухомлину за п’ять років виконати свої обіцянки виборцям й змінити місто, читайте в інтерв’ю від 6 вересня 2020 року

Трансляція звіту мера Житомира Сергія Сухомлина за 2018 рік – тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин звіт Михайлівська "вільний мікрофон"  
Матеріали по темі