Події

Загиблий чоловік, тіло якого на річці біля Житомира знайшов рибалка, виявився зниклим військовослужбовцем

12 May 2021, 12:52

Зниклого жителя Житомирського району Віктора Гарбара, якого з середини квітня 2021 року розшукували рідні та поліція, знайшли неживим.

Про це Житомир.info 12 травня повідомили у пресслужбі ГУНП у Житомирській області.

Тіло чоловіка 7 травня виявили у річці Гуйва неподалік села Зарічани, що в передмісті Житомира.

«7 травня, близько 14.45 год., до поліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від місцевих жителів про виявлення в річці Гуйві неподалік с. Зарічани тіла чоловіка. Загиблим виявився зниклий безвісти Віктор Гарбар. Тіло було направлено для проведення судово-медичної експертизи», – поінформували у поліції.

Нагадаємо, Віктор Гарбар не виходив на зв'язок із рідними з 16 квітня 2021 року. Заява про його зникнення до поліції надійшла 19 квітня. 27 квітня пресслужба ГУНП у Житомирській області оприлюднила інформацію про розшук 37-річного Віктора Гарбара. Зазначалося, що 16 квітня він залишив військову частину у м. Білій Церкві та мав намір приїхати у с. Вертокиївку Житомирського району. Надаючи дані про прикмети зниклого, у поліції зауважували, що на момент зникнення він був одягнений або у військову форму («піксель»: флісову кофту, штани, військові черевики), або у цивільний одяг.

А 7 травня рятувальникам надійшла інформація від рибалки, що поблизу с. Зарічани Житомирського району на річці Гуйва плаває тіло людини. Загиблого, якому на вигляд було приблизно 40 років, рятувальники вилучили з води.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Гарбар потопельник утопленик  
Матеріали по темі