Місто

​У Житомирі виконком хочуть наділити виключним правом надавати дозволи на розкопки відремонтованих доріг і тротуарів. Перелік вулиць

20 May 2021, 11:10

У Житомирі проводити розкопки та порушувати благоустрій на капітально відремонтованих дорогах та тротуарах можна буде лише з дозволу виконавчого комітету.

Про це йдеться у проєкті рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про організацію робіт, пов’язаних з порушенням благоустрою населених пунктів Житомирської міської територіальної громади», оприлюдненому 19 травня на сайті міськради.

«Виключно за рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради виконувати роботи відкритим способом на об’єктах благоустрою, на яких був проведений капітальний ремонт асфальтобетонного покриття або укладена тротуарна плитка, та магістральних вулицях міста згідно з додатком», - йдеться у проєкті рішення виконкому.

Разом з тим, передбачається, що проведення ремонтних робіт на інженерних мережах способом горизонтального буріння не потребуватиме спеціального дозволу виконкому.

Також даним проєктом рішення передбачається заборонити комунальним підприємствам підключати до своїх мереж споживачів, що самовільно порушили благоустрій на вулицях м. Житомира, які мають асфальтобетонне покриття.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році житомирський виконком заборонив комунальникам підключати до своїх мереж споживачів, які без дозволу розрили асфальт на дорозі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розкопка благоустрій ремонт  
Матеріали по темі