Події

У Коростені на березі річки знайшли тіло 23-річного хлопця, якого розшукували рідні та поліція

26 May 2021, 11:56

У місті Коростень Житомирської області ввечері 25 травня було виявлене тіло місцевого жителя Сергія Тищенка, якого декілька днів розшукували рідні. Загиблого молодика знайшли у мікрорайоні Бровар.

Про це повідомляє сайт Коростень.today з посиланням на інформацію близьких загиблого хлопця.

«Його знайшли у воді на Броварі. Руки були зв'язані скотчем, побитий...», – розповіли редакції видання рідні загиблого.

У Коростенському районному управлінні поліції підтвердили інформацію про виявлення тіла Сергія Тищенка, зазначивши, при зовнішньому огляді тілесних ушкоджень виявлено не було.

«Повідомлення про зникнення хлопця надійшло до поліції від його рідних 21 травня. У межах кримінального провадження за фактом зникнення 23-річного жителя м. Коростеня поліцейські проводили першочергові дії. 25 травня до Коростенського районного управління поліції від місцевого жителя надійшло повідомлення про те, що проходячи вздовж річку, він помітив тіло людини. На місці працювала слідчо-оперативна група. При з'ясуванні всіх обставин було встановлено, що загиблим є місцевий житель 1998 р. н. При зовнішньому огляді тілесних ушкоджень не виявлено. Причину смерті наразі з'ясовують судово-медичні експерти», – цитує сайт інспектора з інформаційної підтримки Коростенського районного управління поліції Олену Волковську.

Коростень.today зазначає, що 23-річний коростенець Сергій Тищенко зник 16 травня 2021 року, рідні написали заяву до поліції 21 травня.

Як повідомляв Житомир.info, 7 травня 2021 року в річці Гуйва неподалік села Зарічани Житомирського району рибалка помітив тіло людини. Рятувальники вилучили його з води. Загиблим виявився 37-річний військовослужбовець Віктор Гарбар, житель села Вертокиївка Житомирського району, який зник 16 квітня 2021 року та перебував у розшуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Коростень  
Матеріали по темі