Економіка

​До реєстру великих платників податків потрапили 16 підприємств з Житомирської області, які з початку року сплатили до бюджету 180 млн грн

26 May 2021, 15:22

До реєстру великих платників податків потрапили 16 підприємств з Житомирської області. За І квартал 2021 року вони сплатили до зведеного бюджету 180 млн грн.

Про найбільших платників податків у Житомирській області 26 травня на брифінгу за підсумками роботи у І кварталі 2021 року розповів начальник ГУ Державної податкової служби в Житомирській області Костянтин Гавриш.

«Серед найбільших платників, які перебувають на обліку Офісу великих платників податків, потужні підприємства області, такі як Житомиробленерго, Кромберг енд Шуберт, Юнігран, Церсаніт Інвест. Одне з підприємств Церсаніт – ТОВ «Церсаніт Трейд» у цьому році перейшло на облік до ГУ ДПС в Житомирській області. Засновники вирішили об’єднати ці підприємства. Отож, за результатами податкової перевірки «Церсаніт Трейд» нам сплатив до бюджету у І кварталі 19 млн грн», - розповів Костянтин Гавриш.

Також до найбільших платників податків у І кварталі 2021 року потрапили АТ «Житомирський маслозавод» та ТОВ «Житомирський картонний комбінат».

За даними податківців, загалом платники, які обслуговуються в ГУ Державної податкової служби, упродовж І кварталу поточного року сплатили податків і платежів до зведеного бюджету на загальну суму 3,32 млрд грн.

Скріншот з презентації звіту ГУ ДПС в Житомирській області за І квартал 2021 р.

Нагадаємо, під час брифінгу 26 травня податківці назвали найбільші в області підприємства-боржники по зарплаті.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році АТ «Житомирський маслозавод» став найбільшим платником податків серед аграрних підприємств України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДПС податок платник бюджет  
Матеріали по темі