Події

​У Житомирі на затопленій вулиці маршрутка в’їхала в люк, одну пасажирку забрала «швидка»

30 May 2021, 15:52

У Житомирі на вулиці Покровській маршрутка потрапила у відчинений люк, кришка якого зсунулась внаслідок сильної зливи. Пасажирка маршрутки отримала травми.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала житомирянка Марія Уланова.

«Перше правило при негоді: залишайся на місці і чекай! На хвилину відвернулися і щось добряче гупноло. Можливо автобус влетів в люк, який до цього поправили, але знов злива зсунула. Травмовану жінку забрали у швидку. Поліція розбирається», – йдеться у повідомленні.

У патрульній поліції Житомир.info розповіли, що травмовану жінку госпіталізували до лікарні.

«Прибувши за вказаною адресою було встановлено, що водій 1971 р.н. керуючи маршрутним транспортним засобом МАЗ за номером 4,внаслідок поганих погодних умов, а саме затоплення вул. Покровська, де стався зсув люку, здійснив наїзд на відчинений люк. Під час удару одна з пасажирок 1961 р. н. травмувалась, жінку було госпіталізовано до лікарні», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Нагадаємо, 30 травня раптова злива знову затопила вулиці Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2021 року у житомирській маршрутці пасажирка травмувалася під час різкого гальмування через легковик, який створив аварійну ситуацію і поїхав далі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Покровська маршрутка люк ДТП  
Матеріали по темі