Суспільство

​У Житомирській області під час ЗНО з математики та української мови і літератури 5 учасників відсторонили, а одного не допустили

2 June 2021, 10:54

Під час зовнішнього незалежного оцінювання з математики та української мови і літератури у Житомирській області виявили 5 порушників і відсторонили від тестувань. Одного учасника не допустили через підвищену температуру.

Про це у коментарі Житомир.info розповів уповноважена особа Українського центру оцінювання якості освіти Микола Сюравчик.

«Під час ЗНО з математики 28 травня було зафіксовано 5 порушень, 4 з яких – використання мобільних телефонів і одне процедурне порушення у Бердичеві. Телефони використовували учасники в Житомирі і троє в Малині. Порушників відсторонили. Під час тестувань з української мови та літератури, яке відбулося 1 червня, порушень не було. Не допустили до іспиту учасника в Коростені через підвищену температуру», – розповів Сюравчик.

За даними вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти участь у ЗНО з української мови взяли 2024 учасники, з української мови та літератури – 7 740.

З математики – 8 460, з математики (завдання рівня стандарту) – 144.

Скріншот із сайту Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти

Наступна сесія ЗНО – історія України відбудеться 4 червня.

Як повідомляв Житомир.info, на іспиті з англійської у Житомирі зафіксували два порушення правил тестування – використання мобільних телефонів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗНО математика Сюравчик українська мова порушення  
Матеріали по темі