Події

Подробиці вбивства на околиці Бердичева: чоловіки накинулися на нового знайомого з молотком і сокирою, бо той образив їхню подругу

6 June 2021, 10:57

Наприкінці травня на околиці міста Бердичів неподалік мосту через залізницю випадкові перехожі знайшли тіло чоловіка. Що його вбили – не було сумнівів: обличчя перетворилося на суцільне місиво.

Про це йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин» від 5 червня 2021 року.

Відео «Надзвичайних новин»

«Того дня 43-річний мешканець передмістя Юрій повертався додому. Неподалік мосту відпочивала компанія, яка попросила у нього закурити, а потім запропонувала чарку, та ще й не одну. У якийсь момент випадковий гість зробив зауваження щодо зовнішності жінки. Тоді здійнялася сварка і чоловіки схопилися за молоток та сокиру і почали гамселити Юрія по голові. Коли зрозуміли, що той мертвий – забрали його велосипед і поїхали геть», – йдеться у сюжеті.

Двох чоловіків і жінку оперативники затримали у квартирі за кілька сотень метрів від місця вбивства. Вони у всьому зізнались. Як виявилось, жінка, через яку сталася смертельна бійка, є багатодітною матір’ю. Втім, зі своїми дітьми вона не живе. Нині вона вагітна четвертою дитиною.

Нагадаємо, 26 травня 2021 року у місті Бердичів внаслідок раптової агресії під час спільного чаркування місцевих жителів до смерті побили чоловіка. Тіло виявили поблизу одного із житлових будинків. Під час огляду тіла загиблого фахівці зафіксували ушкодження, які могли свідчити про насильницьку смерть.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Бердичів  
Матеріали по темі