Економіка

​Поблизу Любара за 211 млн грн відремонтують 5,4 км міжнародної траси: тендер виграла одеська фірма

24 June 2021, 11:35

Служба автомобільних доріг у Житомирській області має намір укласти угоду з ТОВ ТОВ «Ростдорстрой» на реконструкцію автомобільної дороги між населеними пунктами Старий Любар та Іванківці, що поблизу Любара, вартістю 211 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 12 квітня на ресурсі «Прозорро».

За умовами договору, до 31 грудня 2022 року ТОВ «Ростдорстрой» має відремонтувати автомобільну дорогу Н-03 Житомир – Чернівці на ділянці км 85+619 – км 91+000. Джерело фінансування - державний бюджет України.

Очікувана вартість закупівлі становила 217 млн 526 тис. грн. В результаті тендеру ціна знизилася на 3%.

Свої пропозиції на участь у тендері подало три фірми, однак до аукціону допустили лише дві, пропозицію ТОВ «СТЛ+М» відхилили.

Отож, участь у тендері 22 червня взяли дві фірми: ТОВ «Ростдорстрой» з остаточною пропозицією у 211 млн грн та ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» з остаточною пропозицією у 213 млн 176 тис. грн.

24 червня Служба автомобільних доріг опублікувала повідомлення про намір укласти угоду з ТОВ «Ростдорстрой».

ТОВ «Ростдорстрой» зареєстроване в Одесі по вулиці Генуезька, 1-А. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 5 млн 131 тис. грн. Бенефіціарами фірми через ТОВ «Оттема» (Угорщина) є Євген Геннадійович Коновалов та депутат Одеської міської ради від партії «Довіряй ділам» мера Одеси Геннадія Труханова Юрій Борисович Шумахер.

Зазначимо, що це друга спроба провести тендер: першого разу торги не відбулися через подання для участі в торгах лише однієї пропозиції.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Житомирській області 15 червня опублікувала намір укласти угоду з ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» на реконструкцію автомобільної дороги між населеними пунктами Васьковичі та Бехи, що поблизу Коростеня, вартістю 208 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 29 квітня 2021 року автодорожники опублікували повідомлення про намір укласти угоду з ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на поточний ремонт трьох ділянок автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю) загальною вартістю 1,7 млрд грн. Договір уклали 20 травня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Н-03 дорога ремонт Любар САД Ростдорстрой  
Матеріали по темі