Економіка

Компанія «Рудь» – нова національна нагорода

30 June 2021, 16:06

Сьогодні компанія «Рудь» є лідером ринку морозива в Україні з ринковою часткою 27,7%. Також АТ «Житомирський маслозавод» є найбільшим національним експортером морозива, який протягом останніх років успішно розширює географію, реалізуючи свою продукцію до майже 30 країн світу.

Своє національне лідерство у виробництві морозива підприємство підтвердило, ставши лауреатом конкурсу «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ». Слід зазначити, що Національний рейтинг-конкурс на звання «КРАЩІ ПІДПРИЄМСТВА УКРАЇНИ» заснований діловою громадськістю України з метою формування реєстру лідируючих компаній нашої країни з позицій показників прибутковості, динамічності розвитку, питомої ваги підприємства в економіці відповідної галузі України.

В Національному рейтинг-конкурсі «КРАЩІ ПІДПРИЄМСТВА УКРАЇНИ» беруть участь підприємства та організації України незалежно від виду діяльності, масштабів виробництва і форми власності. Загальний реєстр підприємств-лауреатів рейтингу формується за низкою номінацій відповідно до сфери діяльності підприємства, з урахуванням з основних видів вироблених товарів і послуг, що надаються. Присудження звання Лауреата національного рейтингу «КРАЩІ ПІДПРИЄМСТВА УКРАЇНИ» здійснюється за рішенням Експертної Ради Асамблеї ділових кіл.

Пресслужба АТ «Житомирський маслозавод»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь нагорода  
Матеріали по темі