Місто

Житомирське «Полісся» зіграє перший офіційний матч наприкінці липня із ФК «Нива»

6 July 2021, 18:30

Наприкінці липня жовто-зелені зіграють перший офіційний матч сезону 2021\2022.

Про це Житомир.info розповів директор ФК «Полісся» Володимир Загурський. Він зазначив, що в футбольному поєдинку житомирська команда зустрінеться з тернопільською Нивою.


«Після навчально-тренувального збору в Туреччині, ФК «Полісся» прибуде до Житомира 20 липня. Проведе тренування вже безпосередньо в Житомирі на базі в с. Березино. Сьогодні відбулося жеребкування першого кола чемпіонату України серед команд Першої та Другої ліг. ФК «Полісся» проведе свою першу гру на виїзді проти тернопільської «Ниви» 25 липня, а перша домашня гра відбудеться 31 липня в суботу, з ФК «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. Наразі є тільки календар першого кола, тобто перших 15 турів, але згідно планів грати будуть до кінця листопада. І в період між 23 жовтням і 20-ми числами листопада ще має відбутися п’ять турів. Тобто до зими плануються зіграти 20 турів в Першій лізі, і у весняний період 10 турів» , — розповів директор КП ФК «Полісся» Володимир Загурський.

Зараз житомирське «Полісся» впродовж двох тижнів тренується у Туреччині. Там команда проведе кілька товариських матчів, і вже після зборів жовто-зелені будуть готові до першого офіційного матчу сезону.

«Вони вже тренуються і будуть, відповідно, товариські матчі. Перший матч відбудеться 8 липня із сербським ФК «Пролетер». Є підтверджений матч 11 липня із ФК Маріуполь», і ще планується 2-3 товариських матчів, зараз проводяться переговори, тому суперники будуть відомі дещо пізніше», — зазначив Володимир Загурський.

Як повідомляв Житомир.info, що 26 березня 2021 року ФК «Полісся» зіграв першу домашню гру на центральному стадіоні в Житомирі. Реконструкція центрального стадіону «Полісся» тривала 15 років. Вперше про реконструкцію головної спортивної арени Житомира заговорили в далекому 2005 році. Відтоді це «будівництво довжиною у вічність» пережило вісьмох голів Житомирської облдержадміністрації, Віталій Бунечко – дев’ятий.

17 лютого 2021 вболівальники житомирського «Полісся» влаштували акцію «Бунечка - човпти!» під стінами ОДА. У відповіді на запит народних депутатів голова ОДА 19 лютого повідомив, що реконструкція «Полісся» вже має кошторисну вартість 204,4 млн грн, а для отримання стадіоном третьої категорії згідно з Регламентом ФФУ треба робити окремий проєкт, орієнтовна вартість робіт – майже 100 млн грн. Департамент регіонального розвитку ОДА 22 лютого 2021 року уклав угоду з ТОВ «Проспект-проект», яка за 330 тис. грн має зробити коригування проєктної документації по об'єкту: «Реконструкція футбольного поля та благоустрій території центрального стадіону по вул. Фещенка-Чопівського, 18 в м. Житомирі».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Загурський футбол Полісся гра  
Матеріали по темі