Події

Відеокамери зафіксували момент зіткнення сміттєвоза та мотоцикла у центрі Житомира, у компанії «Ґрін Бін Україна» кажуть – така ситуація вперше

9 July 2021, 13:54

Вранці 9 липня на вулиці Грушевського у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки-сміттєвоза ТОВ «Ґрін Бін Україна» та мотоцикла. Внаслідок ДТП водій двоколісника потрапив до лікарні.

В обідню пору читач надав Житомир.info відео з камер відеоспостереження, де зафіксований момент зіткнення. На кадрах видно, як вантажівка повертає до прилеглої території супермаркету. В цей момент в автомобіль врізається мотоцикл.


Представниця компанії ТОВ «Ґрін Бін Україна» у телефонній розмові з Житомир.info зазначила, що за період роботи у Житомирі це перша ДТП за участю транспортних засобів підприємства. Інших коментарів у компанії поки що не надають.

Нагадаємо, 10 листопада 2020 року на позачерговій сесії міської ради затвердили нових виконавців послуг з вивезення побутових відходів у Житомирі, відповідно до прийнятого рішення, ТОВ «Грін Бін Україна» до 01.11.2027 року надаватиме свої послуги на 4 з 6 визначених територій міста.

Як повідомляв Житомир.info, 10 квітня 2021 року на вулиці Святослава Ріхтера у Житомирі комунальний ЗІЛ, що належить КП «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міської ради, в’їхав у паркан приватного будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вул.Грушевського сміттєвоз мотоцикл  
Матеріали по темі