Події

​У Житомирі під час негоди дерево впало на чоловіка: постраждалий у лікарні (доповнено)

12 July 2021, 20:54

Вечірня злива та буревій у Житомирі 12 липня наробили лиха. Уже відомо про одного постраждалого, на якого впало дерево.

Про це близько 20.00 12 липня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«З наслідками ураганного вітру вже борються комунальні служби. Дві бригади «Зеленбуду», дві ТТУ та 4 бригади РЕМу ліквідовують наслідки. Їм допомагають надзвичайники. Вже відомо, що одна людина постраждала від стихії. На чоловіка впало дерево, він у лікарні із численними забоями. У районах, де дерева пошкодили лінії електропередач, працюють у першу чергу», - йдеться у повідомленні міськради.

Станом на 21.00 в Житомирі відновили роботу електротранспорту, окрім вулиці Параджанова, де на дорогу впало кілька тополь, порвало проводи і переламало бетонну електроопору.

"У місті рух електротранспорту фактично відновлено, окрім вулиці Параджанова. Там шквальний вітер зломав опору. Наразі тут ліквідацією стихії займаються зеленбудівці та ТТУ. Останні працюватимуть всю ніч. Однак, транспортники попереджають, можливо до ранку тролейбусне сполучення із Параджанова відновлене не буде", - повідомили у міськраді.

Зазначимо, що в обідню пору 12 липня синоптики попереджали житомирян про ускладнення погодних умов: грозу, град та шквали, що утримаються до кінця доби.

Нагадаємо, близько 18.30 12 липня у Житомирі літня спека майже раптово змінилася шквальним вітром та грозою. Злива затопила вулиці, а буревій повалив дерева на автомобілі і позривав дахи.

Як повідомляв Житомир.info, 28 травня 2021 вечірня злива затопила вулиці Житомира. А після рясного дощу 30 травня на Покровській у Житомирі люди розважалися на водному мотоциклі та плавали на матраці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: негода злива гроза буревій шквал потоп дерево  
Матеріали по темі