Події

У Коростенському районі під завалами цегли в занедбаній будівлі знайшли загиблого 14-річного підлітка

13 July 2021, 15:49

У Коростенському районі Житомирської області 13 липня знайшли мертвим підлітка, якого розшукували рідні.

Про це на своїй Facebook-сторінці написав голова Коростенської райдержадміністрації Юрій Тарасюк.

«Сьогодні Коростенський район знову сколихнула жахлива звістка – знайшли мертвим підлітка, якого розшукувала родина», – йдеться у дописі.

Скріншот Facebook-допису Юрія Тарасюка

За інформацією місцевого сайту Коростень:today, загиблий підліток – 14-річний Даніїл Романюк. Напередодні, 12 липня, сайт повідомляв про розшук хлопця, цитуючи матір зниклого, яка залишила відповідний допис у Facebook.

Пресслужба ГУНП у Житомирській області повідомляє, що тіло підлітка було виявлене у занедбаній будівлі. Дитина була під завалами цегли.

«Уранці 13 липня до поліції надійшло повідомлення про безвісне зникнення 14-річного жителя с. Сингаїв Коростенської міської громади. Під час першочергових заходів правоохоронці районного управління виявили тіло дитини у закинутому приміщенні неподалік місця проживання. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває з’ясування всіх обставин», – йдеться у повідомленні.

Так, близько 7-ї ранку до поліції звернулась жителька с. Сингаїв із повідомленням про те, що напередодні увечері пішов з дому і до теперішнього часу не повернувся її 14-річний син.

На місце події, до обійстя родини, виїхала слідчо-оперативна група Коростенського районного управління поліції. Правоохоронці провели огляд домоволодіння та особистих речей підлітка і розпочали першочергові заходи зі встановлення можливого місця перебування хлопця.

Під час розшукових дій поліцейські провели подвірний обхід та оглянули навколишню територію. Неподалік у закинутій будівлі під завалами цегли й було виявлено тіло дитини.

Наразі на місці події працюють слідчо-оперативні групи обласного главку поліції та Коростенського райуправління ГУНП, поліцейські кінологи зі службовими собаками та фахівці експертно-криміналістичної лабораторії. Розглядаються кілька можливих версій розвитку події. Попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

«Для нас важливо об’єктивно розібратись у ситуації, встановити всі обставини події та причетних до загибелі дитини осіб. Відтак вживаємо усіх необхідних заходів», – прокоментував начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня 2021 року в місті Коростень Житомирської області знайшли тіло 23-річного місцевого жителя Сергія Тищенка, якого декілька днів розшукували рідні. Загиблого молодика знайшли на березі річки у мікрорайоні Бровар.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція дитина підліток Коростень загибель  
Матеріали по темі