Влада

У Житомирській ОДА розробили план заходів до Дня вшанування дітей, загиблих внаслідок збройної агресії Росії, який відзначатимуть через рік

15 July 2021, 13:55

У Житомирській облдержадміністрації розробили план заходів щодо вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Відповідне розпорядження №438 12 липня 2021 року підписав голова ОДА Віталій Бунечко.

«Відповідно до статей 6, 39, 41 Закону України «І Іро місцеві державні адміністрації», постанови Верховної Ради України від 01 червня 2021 р. № 1490-1Х «Про вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України», з нагоди відзначення Дня вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, зобов’язую 1. Затвердити План заходів щодо вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України (далі - План заходів), що додається. 2. Виконавцям Плану заходів про стан його виконання інформувати Службу у справах дітей облдержадміністрації щороку до 10 червня для узагальнення та інформування облдержадміністрації до 20 червня», - йдеться у розпорядженні.

У додатку до даного документу міститься план заходів, які планується провести у травні-червні (вочевидь, вже наступного року). Більшість з них припадає на 4 червня, саме в цей день, згідно з постановою Верховної ради від 01.06.21, щороку в Україні відзначатимуть День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії РФ проти України.

Серед запланованих заходів тематичні уроки в школах, виставки, конкурси малюнків, флешмоби, перегляди документальних фільмів, проведення зустрічей з учасниками АТО.



Скріншот з розпорядження голови ОДА

Як повідомляв Житомир.info, 14 березня 2021 у Житомирі відзначили День українського добровольця, поклавши квіти до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні та меморіальних дощок героям АТО/ООС.

У День Героїв 23 травня молитвою та покладанням квітів вшанували пам’ять житомирських воїнів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День пам'яті дитина вшанування АТО ОДА план заходів  
Матеріали по темі