Влада

На проведення Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest» з бюджету збираються витратити 2 млн грн

22 July 2021, 10:00

На проведення в Житомирі у 2021 році інвестиційного форуму «Polissia Invest» збираються виділити 2 млн грн бюджетних коштів.

Відповідний проєкт рішення сесії обласної ради оприлюднили 21 липня.

«Розглянувши подання обласної державної адміністрації від 20.07.2021 № 4060/2-21/45, враховуючи рекомендації постійних комісій обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону, інвестиційної діяльності, середнього і малого бізнесу, будівництва, транспорту та зв’язку, з питань бюджету та фінансів, обласна рада вирішила внести зміни у рішення Житомирської обласної ради від 24.12.2020 № 15 «Про Програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2021 рік», зі змінами, а саме: розділ «Інвестиційно-інноваційна та зовнішньоекономічна політика» таблиці частини 2.3. «Заходи щодо реалізації економічного і соціального розвитку області у 2021 році» глави 2. «Мета, головні пріоритети, завдання та заходи економічного і соціального розвитку області у 2021 році» додатка до рішення викласти у новій редакції (додається)», - йдеться у проєкті рішення.

У додатку зазначається, що на організацію та проведення Житомирського інвестиційного форуму «Polissia Invest» в 2021 році планують витратити 2 млн грн, з яких 1 млн грн – з обласного бюджету, 1 млн грн – з місцевого бюджету. Виконавцями даного заходу є департамент агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації, інші структурні підрозділи облдержадміністрації, установа «Агенція регіонального розвитку Житомирської області», райдержадміністрації, органи місцевого самоврядування.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2021 року в Житомирі планують провести інвестиційний форум «Polissіa Invest», який був ініційований Житомирським бізнес-клубом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада інвестиції форум бюджет  
Матеріали по темі