Місто

​Житомиряни оцінили реконструкцію Нового бульвару та розповіли, чого ще не вистачає

26 July 2021, 17:05

У червні в Житомирі відкрили відреконструйовану центральну алею на Новому бульварі. Наразі тут вже встановили лавки та освітлення. Як раніше зазначав начальник УКБ В’ячеслав Глазунов, до кінця серпня планують завершити фонтан. Житомиряни зізнаються, що вигляд Нового бульвару їм подобається, але не вистачає більше зелені.

«Гарно зробили, приємно прогулятися, подивитися. Якби ще всі лавки були зі спинками були, а так все нормально. Можливо, ще квітів не вистачає, яскравих квітів, щоб цвіли і погляду подобалося», — каже Інна.

«Перше враження? Подобається, нові лавки стоять. На перший раз, щоб прийти відпочити, то всього вистачає, аби не набудовували тут ресторани, щоб було місце, де можна погуляти з дітьми», — каже Олег.


«Ми перший раз вийшли, взагалі казково, зміни пішли на краще. Всього достатньо», — розповідає Ольга.

«Бульвар непогано зробили, але краще було б побільше квітів тут, зелені. Як буде сонце, на цій стороні не посидиш, бо буде сонце пекти. Лавки гарні, але зелені не вистачає. Тоді, як був старий бульвар, було більше дерев, а тут поки виростуть.. Друге питання, щоб люди оберігали це все, не розписували лавочки», — розповідає Олександр.

«Все добре, але треба ще багато вкласти в цей бульвар, посадити квіти. Трохи сонця забагато, якби ще якісь „грибочки“ зробили, то було б краще», — каже Тамара.

«Нам подобається, дуже гарно, лавки прикольні. Стало якось живіше, красивіше. Порівняно з тим, що було 3-4 роки тому, зараз краще. В місцях де є проміжки ще можна посадити квіти, було б гарно. Лавки зручні», — розповідає Валерія та Даша.

Який вигляд Новий бульвар мав у березні 2021 року – дивіться у фоторепортажі

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня 2020 року в Житомирі розпочались підготовчі роботи з реалізації проєкту реконструкції: почали демонтаж старого покриття на Новому бульварі. Також підрядник почав зрізати старі дерева та кущі, видалення яких попередньо погодив виконавчий комітет.

А 25 січня 2021 року будівельники завершили першу частину реконструкції Нового бульвару.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новий бульвар реконструкція  
Матеріали по темі