Місто

У Житомирі хочуть відремонтувати музей космонавтики та будинок Корольова: оголосили два тендери на 27 млн грн

29 July 2021, 08:43

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив два тендери на капітальний ремонт музею космонавтики та ремонтно-реставраційні роботи меморіального будинку-музею Корольова. Сумарна очікувана вартість - 27 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

У першому тендері мова йде про капітальний ремонт музею космонавтики ім.С.П.Корольова, що розташований по вулиці. Дмитрівська, 2. Очікувана вартість робіт становить 25,9 млн грн.

У технічному завданні зазначено, що переможець торгів має провести демонтажні роботи, замінити вікна та двері, встановити огорожу, провести роботи з зовнішнього освітлення та теплової мережі, улаштувати дощову каналізацію, озеленити територію, встановити лави, урни та інше.

Пропозиції департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації приймає до 5 серпня, аукціон запланований на 6 серпня 2021 року.

У другому тендері мова йде про ремонтно-реставраційні роботи меморіального будинку-музею академіка С.П. Корольова, що розташований по вулиці Дмитрівська, 5. Очікувана вартість робіт - 1 млн грн.

У технічному завданні зазначено, що підрядник має провести електромонтажні роботи, облаштувати зовнішні мережі водопроводу та зовнішні мережі каналізації, виготовити музейні вітрини та інше.

Пропозиції замовник приймає до 4 серпня.

За умовами тендерної документації, всі роботи мають бути виконані до кінця 2021 року.

Зазначимо, що розроблення проєктної документації з капітального ремонту музею космонавтики департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА обійшлося в 348,3 тис. грн, а проєктна документація з ремонтно-реставраційних робіт меморіального будинку-музею в 109 тис. грн. Проєктну документацію виготовляло на обидва об'єкти виготовляло київське ПП «Фегтехком».

Нагадаємо, 12 квітня 2021 року у День космонавтики в Житомирі говорили про пошуки нового приміщення для приміщення для колекції, яка зберігається у сховищах музею космонавтики, та реставраційні роботи в будинку Корольова.

Що зберігають у сховищах житомирського музею космонавтики, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, комунальний заклад Житомирської обласної ради «Музей космонавтики ім. С.П. Корольова» указом президента України 8 вересня 2020 отримав статус «національного».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер ремонт музей ОДА музей космонавтики  
Матеріали по темі