Події

В зоні ООС в результаті ворожих обстрілів загинув військовий з Новограда-Волинського

11 August 2021, 11:25

В результаті ворожих обстрілів в зоні ООС 10 серпня загинув військовий з Новограда-Волинського Олексій Кайданович, який служив в 54-му окремому розвідувальному батальйоні.

Про це повідомляє місцевий сайт 04141.

«Загинув Олексій Кайданович – боєць 54 розвідбатальйону. Навчався Олексій у Федорівська ЗОШ. Вдовою залишилася дружина Інна, осиротіла падчерка і син 6-ти років», - пише видання.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що Олексій Кайданович в розвідбаті був водієм, під час вибуху він знаходився на водійському місці поруч перебували ще двоє бійців, які отримали незначні поранення і зараз знаходяться в шпиталі, їх стан задовільний.

«Неподалік Новолуганського противник застосовував автоматичні станкові гранатомети. В результаті ворожих обстрілів троє військових дістали вогнепальні осколкові поранення. Один поранений помер у шпиталі. Два інших воїни перебувають у медичному закладі, їхній стан – задовільний. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь», - так повідомляє про загибель бійця Міністерство оборони України в ранковому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 11 серпня 2021 року.

Нагадаємо, 9 травня цього року в Коростені прощалися з 22-річним військовим 58-ї окремої механізованої бригади Сергієм Коробцовим, який в зоні ООС загинув від кулі снайпера.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2019 року у Новограді-Волинському провели в останню путь загиблого бійця 54-го окремого розвідувального батальйону Олександра Атаманенка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ООс загинув Новоград-Волинський 54 розвідбат  
Матеріали по темі