Місто

У Житомирі розпочався святковий парад до Дня Незалежності

24 August 2021, 10:11

24 серпня Україна відзначає 30-річчя Незалежності. У Житомирі святкування розпочалося о 10-ій ранку з урочистого параду. Колони стартували одночасно з трьох точок – від пам’ятників Тарасу Шевченку, Олегу Ольжичу, Івану Огієнку. Відповідно, колони рухаються вулицями Великою Бердичівською, Перемоги та Київською, зупиняючись біля пам’ятників видатних державних діячів і кладучи до підніжжя квіти. Напрямок спільний – майдан Соборний.

Детальніше – у фоторепортажі та відеосюжеті на нашому сайті

Відповідно до програми, там, на майдані Соборному з обідньої пори до самого вечора реалізовуватиметься соціальний проєкт «Мистецтво для життя»: своїми виступами житомирян та гостей міста розважатимуть лірники та кобзарі, на території діятиме зона для дітей і батьків, для відвідувачів організують майстер-класи тощо.

Локаціями святкування стануть також вулиця Михайлівська та літній театр «Ракушка».

План проведення урочистих та святкових заходів з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України


Зазначимо, що у зв'язку зі святкуванням Дня Незалежності 24 серпня в Житомирі буде обмежений рух транспорту. Їздити тимчасово не можна буде майданом Соборним, вулицями Великою Бердичівською, Київською та Перемоги.

Нагадаємо, 19 серпня 2021 року під час позачергового засідання виконкому затвердили план заходів до Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України.

Як повідомляв Житомир.info, 19 липня 2021 року управління культури Житомирської міської ради оголосило тендер на закупівлю послуг з організації заходів до Дня незалежності під назвою «Мистецтво для життя». В аукціоні, що відбувся 5 серпня, переміг ФОП Данилейко Д.В. з пропозицією у 250 тис. грн.

Як у Житомирі відзначали День Прапора-2021, дивіться у відеосюжеті та фоторепортажі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День незалежності парад хода  
Матеріали по темі