Місто

Влада Житомира хоче виставити на аукціон будівлю бази, а трьом орендарям дозволити зробити невід’ємні поліпшення

30 August 2021, 14:08

Влада Житомира хоче продати на електронному аукціоні будівлю бази на вул. Дмитра Донцова з гаражем та сараєм.

Відповідний проєкт рішення сесії 28 серпня оприлюднили на сайті міської ради.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт малої приватизації – окреме майно – будівлю бази Житомирської міської об’єднаної територіальної громади (літера «А») загальною площею 228,8 кв.м з господарськими спорудами (гараж літера «Б» та сарай літера «В») за адресою: м. Житомир, вул. Дмитра Донцова, 8 та перебуває на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 6» Житомирської міської ради, що розташована на земельній ділянці Житомирської міської об’єднаної територіальної громади в особі Житомирської міської ради загальною площею 0,1177 га», - йдеться у проєкті рішення.

Зауважимо, що в 2016 році міська рада здавала в оренду приміщення на вул. Дмитра Донцова, 8 (на той час – вул. Щасного) ПП «Аммон» - для розміщення складу та для використання під побутові приміщення.

Скріншот з карти Google

Також міська оприлюднений проєкт рішення сесії про надання трьом орендарям згоди на здійснення невід’ємних поліпшень, що в подальшому дає змогу викупити орендовані приміщення без аукціону.

Перелік орендарів, яким надається згода на здійснення невід’ємних поліпшень орендованих нежитлових приміщень Житомирської міської об’єднаної територіальної громади:

ТОВ «ФЕЯ» (код ЄДРПОУ 13559832, адреса: 10002, м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 85) нежитлових приміщень, що перебувають на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 6» Житомирської міської ради, площею 305,3 кв.м за адресою вул. Велика Бердичівська, 85 на загальну суму 772,767 тис.грн, що становить 31,4% ринкової вартості майна, визначеної суб’єктом оціночної діяльності для цілей оренди майна;

ФОП Гуменюк Олег Васильович нежитлових приміщень, що перебувають на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 6» Житомирської міської ради, площею 46,2 кв.м за адресою вул. Шевченка, 24 на загальну суму 157,463 тис.грн, що становить 37,7% ринкової вартості майна, визначеної суб’єктом оціночної діяльності для цілей оренди майна;

ТОВ «Добрі послуги» (код ЄДРПОУ 13557767, адреса: 10030, м. Житомир, вул. Михайла Грушевського, 62-а) нежитлових приміщень, що перебувають на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 6» Житомирської міської ради, площею 244,6 кв.м за адресою вул. Михайла Грушевського, 62-а на загальну суму 596,669 тис. грн, що становить 32% ринкової вартості майна, визначеної суб’єктом оціночної діяльності для цілей оренди майна.

Нагадаємо, в серпні вже були оприлюднені проєкти рішень сесії про продаж на аукціоні двох приміщень – на проспекті Миру, 61/2 та на вул. Лесі Українки, 14.

Як повідомляв Житомир.info, за І півріччя 2021 року влада Житомира на аукціоні вже продала два комунальних приміщення: 15 лютого відбувся аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни з продажу 355,6 кв.м на вул. Юрка Тютюнника,23 – на торги подала заявку лише Тетяна Володимирівна Камінська, тому зниження ціни не відбулося і 17 березня їй продали приміщення за стартову ціну 1 млн 660 тис. 293 грн; 1 червня відбувся аукціоні з продажу приміщення площею 107,2 кв.м на вул. Вітрука, 41 – переможцем став підприємець Євгеній Карплюк, який запропонував 2 млн 600 тис. грн при стартовій ціні 1 млн 496 тис. 083,20 грн, договір купівлі-продажу підписали 30 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада приватизаці нерухомість аукціон оренда поліпшення  
Матеріали по темі