Фоторепортаж

Який вигляд мають дитячі майданчики між Музикалкою та Путятинкою у Житомирі. Фоторепортаж

6 September 2021, 17:45

Машинки, зруйновані гойдалки та пісочниці без піску, збудовані “Фондом братів Кличків”, силами ОСББ та колишніх ЖЕКів - Житомир.info продовжує дивитися, де граються житомирські діти.

Якщо пройтися від мікрорайону Музикалка (від вулиці Велика Бердичівська) вверх по вулиці Льва Толстого через провулки до вулиць Івана Мазепи та Гагаріна, то можна побачити, що далеко не скрізь є дитячі майданчики. Переважна частина будинків тут - приватний сектор, але є і багатоповерхівки, і гуртожитки.

Більшість майданчиків тут - старі та понівечені. Багато де просто стоїть одна пісочниця чи гойдалка. Багато з майданчиків засмічені.

Проте є кілька дворів, де за майданчиками дійсно доглядають - вони огороджені саморобним парканом від проїжджої частини, там чисто і хоча майданчики не нові, вони мають цілком безпечний вигляд.

Який вигляд мають дитячі майданчики на Корбутівці - дивіться тут, за Богунським мостом у Житомирі - тут, на Польовій - тут, у дворах багатоповерхівок на Великій Бердичівській - дивіться ось тут, у дворах від Замкової гори до вулиці Перемоги у Житомирі - дивіться тут, а який вигляд мають дитячі майданчики на Крошні - тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитячий майданчик Музикалка  
Матеріали по темі