Фоторепортаж

​У Житомирі почали облаштовувати тротуари та парковки біля двох шкіл, проте договір з підрядником ще не уклали. Фоторепортаж

9 September 2021, 14:22

У Житомирі почали облаштовувати тротуари та парковки біля загальноосвітніх шкіл № 16 та №28 по вулиці Тараса Бульби-Боровця. Так, зранку 9 вересня тут працює близько 10 робітників, які встановлюють бордюри та облаштовують пішохідні зони біля школи №28.

Раніше тут (від вулиці Покровської до військкомату) тротуари були облаштовані лише частково.

Станом на ранок 9 вересня біля школи №28 вже частково встановили бордюри, якими розмітили зону парковок, на парковках вже засипали щебінь. Біля школи №16 зрізали частину огорожі, яка відділяла територію школи від проїжджої частини, там висипана купа щебню та лежать упаковки з бордюрами.

Варто зазначити, що 30 серпня Управління капітального будівництва Житомирської міської ради опублікувало намір укласти угоду з ТОВ «Асфальт Плюс» на капітальний ремонт частини вулиці Тараса Бульби-Боровця, біля ЗОШ №16 та біля ЗОШ №28, з влаштуванням пішохідних доріжок та зупинок громадського транспорту в м. Житомирі вартістю 5,7 млн грн. Проте станом на 13:30 год. 9 вересня повідомлення про укладання договору на сайті PROZORO відсутнє.

Нагадаємо, на окрузі №3 депутати спрямували з виділених 4 мільйонів 3,6 млн грн на капітальний ремонт тротуарів з влаштуванням пішохідних доріжок і зупинок громадського транспорту на вул. Тараса Бульби-Боровця. Депутати округу №3: Шевченко Василь Русланович (Пропозиція), Кварацхеліа Годердзі Індікоєвич (Пропозиція), Порядін Олександр Сергійович (Пропозиція), Ковалюк Неля Дмитрівна (Пропозиція), Чередніченко Лідія Володимирівна (СН), Півоварова Світлана Іванівна (ОПЗЖ), Пидюра Сергій Михайлович (Батьківщина).

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці грудня 2020 року мер Житомира Сергій Сухомлин пояснював, що в бюджеті на 2021 рік закладено 24 млн грн на шість виборчих округів, депутати від яких мають спільно вирішити, на які проєкти спрямувати 4 млн грн з міського бюджету. Станом на середину квітня 2021 року депутати не могли дійти згоди на що витрачати виділені кошти, а дехто взагалі пропонував не робити великі проєкти, а розділити гроші, щоб кожен депутат сам визначився. До початку серпня з виділених на округи 24 млн грн нерозподіленими залишилося 667 тис. грн округу №5.

Детальніше про те, який вигляд зараз мають тротуари на частині вулиці Тараса Бульби-Боровця від вулиці Покровської до ”Автобазару” та як облаштовують пішохідні зони, дивіться у слайдері

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тротуар асфальт бордюр ремонт парковка ЗОШ №16 ЗОШ №28  
Матеріали по темі